mandag 14. januar 2013

Knusing av pepperkakehus, Emily viser vei!

Så var tiden kommet for at pepperkakehuset har gjort nytten sin for denne gang. Må ærlig innrømme at jeg var litt lei av å ha det på benken nå... Sofie var tiltenkt oppgaven med å lage småbiter av det, men var litt forsiktig. Emily derimot, gikk på med frisk mot.


Satte raskt tennene i nederste del av taket og rakk å gnage av to små halvmåneformede deler før hun fikk ufrivillig velferdsperm (for sin egen del) i kurven sin. 


Entusiasmen økte hos den yngste pepperkakeknuseren også nå. Sånn egentlig var det vel kanskje meste gøy å legge seg til på magen for å "svømme" i kokos som hadde vært på taket...


Forsterkningen trengte ingen tilkalling, men dukker på eget initiativ opp på kjøkkenet og setter umiddelbart igang med å gnage mer pepperkakehus. Og mens Emily konsentrerer seg om hovedhuset er Sofie litt mer detaljorientert.


Og for de som måtte lure, Emily fikk svært små mengder pepperkake, det ble kastet deler etterhvert.. tror ikke små Cocker Spaniel-mager er så begeistret for store mengder pepperkake. Fin dag for store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...