torsdag 17. mai 2012

17. mai

Elsker 17. mai! :) Synes bare det er så flott med alle bunadene og alle som har pyntet seg! Også er det så koselig å kunne samles og spise sammen. I dag var vi ni stk. hos oss, sånn akkurat passe! ;)


Tenkte at jeg måtte vel prøve ha det litt i rødt, hvitt og blått og fikk laget noen skikkelig røde muffins, eller cupcakes som det visstnok, i følge min mor heter når det er krem eller annen pynt på...

 

 Blomstene ble i litt mer sommerlig stil siden de tross alt og forhåpentligvis vil vare en stund etter 17. mai. Elsker blomster og!




 Pavlova etter oppskrift fra min gode venninne Lene! Jordbær, blåbær og pisket krem på, deilig!




Cabaret og remulade må til!




Scampi lagt i sweet chili saus er digg!





 


Spekemat, eggerøre og god potetsalat etter oppskrift fra Wendy var også med! Til desseren var det pavlova, pannacotta og de nevnte cupcakesene, i tillegg til at lillebror hadde vært så flink (og med litt press fra søstra) og laget den herrligste suksessterte!




Ferdig 17. mai cupcakes, ganske fornøyd! De ble veldig gode, med gulrotkakekrem!






Gammel twistboks med bunadmotiv på lokket og mange andre nasjonaldrakter rundt på kanten passer bra i dag! :) Vi har hatt en veldig fin dag og det håper jeg alle dere andre har og!

By popular request, her er oppskriften på Pavlova:

4 eggehviter
2,5 dl sukker
1/2 ts eddik

Dette stivpiskes. Ovnen forvarmes til 150 grader før kaken settes inn. Senk til 125 grader når kaken settes inn, og stek i halvannen time!



1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...